Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار شرکت‌ها؛ به گزارش روابط عمومی ایرانسل، بیش از پنج سال است که کد دستوری #۱*۸*۱*۵۵۵* در دسترس مشترکان دائمی و اعتباری ایرانسل است و تمامی مشترکان این اپراتور می‌توانند با شماره گیری و فعال‌سازی آن، امکان تماس با خطوط بین‌المللی را مسدود کنند. با این روش، از کلاهبرداری‌هایی که به شیو «تماس از دست رفتۀ ناشناختۀ بین‌المللی»، صورت می‌پذیرد، جلوگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در برخی شیوه‌های کلاهبرداری، مشترک پس از مشاهدۀ تماس از دست رفته از  شمار ناشناس خارج از کشور (missed call)، اقدام به تماس متقابل کرده و هزینه‌ای معادل برقراری تماس بین‌المللی را، متقبل می‌شود.

با افزایش اینگونه کلاهبرداری‌ها و اعتراضات مردمی صورت گرفته، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری)، در نیمۀ دوم آبان‌ماه ۱۴۰۰، داشتن کد دستوری فعال‌سازی و غیر فعال‌سازی تماس‌های بین‌المللی را به تمامی اپراتورها ابلاغ کرد تا اپراتورهایی که تا این زمان چنین امکانی را برای مشترکان خود فراهم نکرده‌ بودند نیز، ملزم به اجرای این دستور باشند. این درحالی است که کاربران ایرانسل از ۳ شهریور سال ۱۳۹۵، می‌توانستند برای مسدود سازی و اتصال مجدد تماس‌ با خطوط بین‌الملل از کد دستوری اختصاصی، استفاده کنند و این امکان، کماکان برای مشترکان ایرانسل در دسترس است.

مشترکانی که نیازی به برقراری تماس بین‌الملل (شماره گیری با پیش شماره ۰۰، با کشورهای دیگر) ندارند، می‌توانند با شماره گیری کد دستوری  #۱*۸*۱*۵۵۵*، تماس‌های بین‌الملل خود را مسدود و هر زمان نیاز به برقراری این تماس‌ها داشتند، با شماره گیری کد دستوری  #۲*۸*۱*۵۵۵*، برای فعال‌سازی آن اقدام کنند.

ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران توانسته‌ است با هدف احترام به مشترکان، با به‌کار گیری به‌روزترین تجهیزات و دانش‌ بین‌المللی، چنین تماس‌هایی با مشترکان خود را شناسایی و تعداد آن‌ها را تا حد امکان، کاهش دهد تا مشترکان تجربۀ ناخوشایندی نداشته باشند و متضرر نشوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ایرانسل بین المللی تماس بین المللی شماره گیری کد دستوری فعال سازی تماس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۰۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو

رییس پلیس فتا پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد.

به گزارش مهر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: مجرمین با این شگرد بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند که شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح این خبر اظهار داشت" یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده‌ی صد میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرمین با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده است در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.
سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضائی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمین افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعاً کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و … با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تأیید منشأ این تماس‌ها نمی‌باشد همچنین شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 6097969

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعلام بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت دهه کرامت
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟