Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - هزینه رومینگ مطابق پروتکل از پیش تعریف شده، مابین اپراتورها تسهیم می‌گردد و در نتیجه، ‌برای مشترکان هیچ هزینه‌ای دربرنخواهد داشت، ضمن اینکه این سرویس اساسا و به صورت پیش‌فرض در سیم‌کارت‌ها فعال است.
با افزایش شمار کاربران و مشتریان اپراتورها، خدمات و قابلیت‌های جدید و بیشتری از سوی این شرکت‌ها به مشترکان عرضه می‌گردد تا بتوانند در هر لحظه و هر کجا، ارتباطات و نیز تبادل اطلاعات خود را به خوبی ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یکی از این قابلیت‌های مهم، ‌امکان «رومینگ» است.

در حالت کلی، «رومینگ» به معنای آن است که مشترک یک اپراتور در حالتی که در منطقه تحت پوشش آنتن‌دهی این اپراتور قرار ندارد، ، بتواند بدون هیچگونه محدودیتی، از پوشش شبکه اپراتور دیگری استفاده کند و همچنان تماس‌ها و ارتباطات خود را ادامه دهد.

به عنوان مثال، مشترک باید قادر باشد در حین جابجایی و مسافرت، همچنان امکان استفاده از شبکه و تماس را داشته باشد، و این امر البته مستلزم آن است که بین اپراتورها، توافق و نیز مناسبات فنی برای این موضوع با دیگر اپراتورها انجام شده باشد. در این حال، اپراتور مبدا به عنوان «میهمان»، و اپراتور مقصد به عنوان «میزبان» شناخته می‌شود.
بنابراین و مطابق این پروتکل، مشترک هر اپراتور در هر لحظه می‌تواند از پوشش شبکه‌ای دیگر اپراتورها استفاده نماید تا تماس و ارتباطش هیچ اختلال و آسیبی نداشته باشد.

هزینه رومینگ: گفتنی است که هزینه رومینگ مطابق پروتکل از پیش تعریف شده، مابین اپراتورها تسهیم می‌گردد و در نتیجه، ‌برای مشترکان هیچ هزینه‌ای دربرنخواهد داشت، ضمن اینکه این سرویس اساسا و به صورت پیش‌فرض در سیم‌کارت‌ها فعال است.

 اما با توجه به اینکه رومینگ، یک نوع قرارداد و پروتکل همکاری مابین اپراتورهای تلفن همراه است، می‌توان به صراحت دریافت که سهم میزبانی هر اپراتور در فرایند رومینگ، در واقع نسبت مستقیم با پوشش شبکه آن دارد؛ به عبارت دیگر، هر چه اپراتوری قادر باشد تعداد کاربران بیشتری از دیگر اپراتورها را میهمان خود نماید، بدین معناست که در عمل، دارای پوشش شبکه و فراگیری بیشتری است.

گزارش جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (فصل بهار 1400) به عنوان رگولاتور عرصه ارتباطات کشور، شمایی از آخرین وضعیت موجود در این زمینه را نمایش می‌دهد.
مطابق گزارش جدید این سازمان که به بهار 1400 مربوط می‌شود، همراه اول، بیشترین نرخ میزبانی رومینگ از دیگر اپراتورها را بر عهده داشته است، که چیزی بیش از شش برابر از رتبه بعدی بالاتر است.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: رومینگ همراه اول دیگر اپراتورها پوشش شبکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۲۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکیان: دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به پوشش بیمه‌ای هزینه‌های دندانپزشکی، گفت: در هیچ کجای دنیا، دولت بیماری‌هایی که زندگی مردم را به خطر نمی‌اندازد را پوشش نمی‌دهد و ابتدا به سراغ بیماری‌های خاص می‌رود در حالی که ما هنوز در پوشش بیماری‌های خاص مانده ایم.

به گزارش شفقنا، مسعود پزشکیان در خصوص وضعیت هزینه‌های دندانپزشکی، اظهار داشت: قدم اول برای مردم درحوزه دندانپزشکی، پیشگیری است و اگر پیشگیری نشود، هزینه‌های سنگین را برای مردم و جامعه تحمیل می‌کند؛ بنابراین اگر بتوانیم در قدم اول مسایل پیشگیری و آموزش را در جامعه به همه کسانی که در خطر مشکلات دندانی هستند ارائه دهیم، می‌تواند مشکل ما را حل کند.

وی ادامه داد: دولت باید وضعیت بیمه‌ای را اصلاح کند چراکه نه تنها برای درمان‌هایی مثل دندانپزشکی، بلکه در درمان بیماری‌های خاص و سرطانی هم مانده است. در هیچ کجای دنیا، دولت بیماری‌هایی که زندگی مردم را به خطر نمی‌اندازد را پوشش نمی‌دهد و ابتدا به سراغ بیماری‌های خاص می‌رود در حالی که ما هنوز در پوشش بیماری‌های خاص مانده ایم.

آقای پزشکیان نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پوشش بیمه‌ای بیماران سرطانی گفت: دولت قرار بود ۱۰ درصد خالص هدفمندی را برای بیماران صعب العلاج هزینه کند اما این کار را هم نکردند؛ درحالی که قانون و منبع برای این مساله وجود دارد اما دولت اجرا نمی‌کند.

وی در خصوص تامین داروهای بیماران سرطانی اظهار داشت: مشکل تولید ما، نبود منابع برای تامین نیاز است؛ شرکت‌های دارویی، دارو تولید می‌کنند اما دولت پول آن‌ها را نمی‌دهد؛ لذا برای تولید با مشکل مواجه هستند؛ دولت به مجموعه شرکت‌های دارویی، نزدیک به ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد که رقم کمی نیست. ما جلساتی در این خصوص داشتیم و گزارشی هم در صحن در مورد کمبود و گرانی دارو ارائه شد اما نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دارویی کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کردند که نباید این مخالفت صورت می‌گرفت.

دیگر خبرها

  • پزشکیان: دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد
  • ViLTE چیست و چه کاربردهایی دارد؟
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز چهارشنبه ۱۹‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • ویژه‌برنامه نمایشگاه کتاب شبکه امید/ «نورا» به آنتن نوجوان رسید
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن